Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ja, een wandeling maken mag. Bewaar minimaal 1.5 meter afstand en zoek geen drukke plekken op. Houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM.

Klik hier om het formulier in te vullen om jouw adres toe te voegen.

We vinden het jammer dat je stopt! Stuur een e-mail naar afmelden@goudaverlicht.nl met hetzelfde mailadres als waarmee het adres is aangemeld. Gebruik als onderwerp van de mail “Verwijderen van kaart” en wij halen het adres z.s.m. van de kaart. 

Helaas niet meer mogelijk, we proberen dit volgend jaar opnieuw te organiseren.

Ja! In samenwerking met GoudApot is er de mogelijkheid om een budget van maximaal €100,- te krijgen. Voorwaarde is dan wel dat je samen met je buren (minimaal 3 samenwerkende deelnemers) openbaar groen of straat gaat versieren met sfeerverlichting. Vanuit de gemeente is het alleen toegestaan om met verlichting op batterijen of solar te werken!

Wij verzamelen de gegevens voor jullie project en doen een eerste toetsing van de aanvraag en sturen deze daarna door naar GoudApot. Hier neemt GoudApot de aanvraag van ons over. Jullie moeten wachten op een akkoord van GoudApot en de bonnetjes ook naar GoudApot sturen. Het bedrag zal dan z.s.m. worden overgemaakt op het opgegeven bankrekeningnummer. Klik hier om naar het formulier te gaan om de aanvraag te doen.

Niet in staat om de kosten van de verlichting voor te schieten? Vermeld dit in het aanvraagformulier, dan wordt er gezocht naar een oplossing.

Dit is wel de bedoeling om teleurstellingen te voorkomen. Het kan natuurlijk gebeuren dat dit een avond niet lukt, helaas voor de bezoeker, maar hopelijk maakt het volgende adres de route weer goed. Staat je verlichting alleen op bepaalde dagen (bijvoorbeeld het weekend) aan? Vermeld dit dan in het aanmeldformulier bij extra informatie, dan plaatsen wij dat ook op de kaart.

Jazeker, geef dit aan bij het aanmeldformulier dan plaatsen wij dat ook aan op de kaart.

Ja dat kan! Klik hier om je foto te uploaden. Na goedkeuring wordt je foto zichtbaar in het fotoalbum.

Hiervoor hebben wij een privacy beleid, klik hier om deze te bekijken.